В Киеве случилось страшное ДТП - виновник исчез

07 июл, 07:34

Як повідомляє кореспондент "Автополігону" увечері в п’ятницю, близько 22.30, в Києві сталася серйозна ДТП на Червонозоряному проспекті поруч з вулицею Гурвіца.

Достовірної інформації, що саме сталося, на момент зйомки не було. За уривчастих і іноді суперечливим словами свідків і пасажира Ланоса вдалося приблизно відновити картину аварії.

Попередньо, мотоцикл Suzuki Katana 750 з двома людьми рухався в напрямку вул. Кривоноса. У зустрічному напрямку рухався позашляховик, можливо Mazda CX-7, водій якого повернув ліворуч на вул. Гурвіца через подвійну суцільну, зачепивши при цьому мотоцикл.

Некерований Suzuki katana 750 вилітає на зустрічну смугу і в лівому ряду врізається в Daewoo Lanos, що рухався в напрямку вул. Головка.

За словами водія, мотоцикл різко вилетів на зустрічну, метрах в 15 від автомобіля. Зіткнення уникнути не вдалося. Після удару мотоцикл відлітає в крайній правий ряд.

На місце аварії на протязі 5 хвилин прибули 2 бригади Швидкої. Через 20 хвилин обидва постраждалих, хлопець і дівчина, у важкому стані були госпіталізовані до 17-ї лікарні.

Підбита Mazda CX-7, з пошкодженнями, за словами свідків, лівою стороною, ховається в напрямку Вул.Клименка.

На місце події прибули пожежники, що змили технічні рідини з асфальту і оперативно-слідча група, також служба допомоги мотоциклістам Motohelp.

 

http://www.pohlyad.com


Адрес новости: http://armembassy.com.ua/show/302754.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua