Новые подробности об убийстве бизнесмена в Киеве

02 окт, 08:03

У Києві міліціонери затримали двох уродженців Вірменії, які організували вбивство чоловіка через те, що він боргував їм гроші. Убивство скоїв один з затриманих, застрибнувши у авто постраждалого й вистріливши чоловікові двічі у голову, - пише ТСН.
 
24 вересня двоє чоловіків 1962 та 1972 років народження прибули до Києва, щоб помститися боржникові. 28 вересня вони стежили на автомобілі за своєю жертвою і скористалися вдалою миттю, коли машина зупинилася на шиномонтажі. Дочекавшись, коли водій іномарки почне рух автомобіля, один з чоловіків застрибнув в салон "BMW X-6" і двічі вистрелив в голову водієві з пістолета "Марголін", який згодом викинув у озеро неподалік Києва.
 
Слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України та їх затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Нагадаємо, 28 вересня в автомобілі "BMW X–6" чорного кольору на сидінні водія міліціонери виявили мертвим чоловіка з двома проникаючими вогнепальними пораненнями голови.
 
Источник

Адрес новости: http://armembassy.com.ua/show/313875.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua