Афера века в Киеве: двое безработных продали половину Крещатика

08 окт, 23:12

Аферу на 120 мільйонів гривень вдалося провернути чотирьом жителям Київської області з нерухомістю на Хрещатику. Безробітні чоловіки від 35 до 57 років продали чотири магазини по непарній стороні головної вулиці країни за підробленими документами і були затримані під час продажу останнього - «Гранд Галереї» на вул. Хрещатику, 27.
 
Про це стало відомо від джерел у МВС.
 
«Всі магазини аферисти продали одному підприємцю, який запідозрив, що з документами щось не те, і вирішив звернутися до міліції», - розповів нам джерело.
 
У міліції офіційно підтверджують факт затримання угруповання. «Співробітниками УБОЗ м. Києва було затримано групу осіб, яка за допомогою підроблених документів здійснила шахрайства на суму понад 120 мільйонів гривень - вони продавали магазини в центрі Києва. В даний момент всі учасники угруповання перебувають під вартою, ведеться досудове розслідування за статтею 190 частина 4 «Шахрайство в особливо великих розмірах ... » (їм загрожує 5-12 років позбавлення волі , - авт.). У ході розслідування перевіряється причетність даних осіб до скоєння аналогічних злочинів» , - розповіла нам речник столичної міліції Ольга Білик.
 
Источник

Адрес новости: http://armembassy.com.ua/show/314857.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua