В Киеве даже администрация отказывается оплачивать коммунальные услуги

12 янв, 03:03

Київська міська державна адміністрація не сплачуватиме цього місяця комунальні послуги.

Про це заявив виконувач обов'язків голови КМДА Анатолій Голубченко. Все тому, що в приміщенні Київради більше місяця знаходяться активісти Євромайдану. Платити чиновники не будуть, а отже й електроенергію відключать.

«Якщо вони будуть надавати послуги на свій ризик, то вони повинні знайти того, хто оплатить. Бюджет це оплачувати не буде. Ну, якщо не буде окремого рішення суду», - заявив в. о. голови Київської міської адміністрації Анатолій Голубченко.

Нагадаємо, днями у приміщенні КМДА відключали воду, а на Майдані Незалежності - світло. Мітингувальники кажуть: їх намагаються вижити з території протесту, а представники київської влади нарікають на збій системи.

Учасники протесту запевняють, що найближчим часом вирішать питання сплати комунальних послуг. Також активісти готові відшкодувати збитки, завдані під час перебування у приміщенні КМДА: «Ми готові взяти на себе відшкодування, але потрібно провести незалежну експертизу, вирахувати ті кошти, на які завдана матеріальна шкода, і якась фахова організація з ліцензію повинна відтворити», - запевняє заступник коменданта Олександр Семененко.

В мерії раніше заявляли, що сума збитків, завданих мітингувальниками КМДА становить 3 мільйони гривень.

Источник


Адрес новости: http://armembassy.com.ua/show/325254.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua