Избиение до полусмерти под Киевом из-за пары сотен гривен

16 янв, 08:03

Днями до Баришівського районного відділу міліції звернувся 54-річний місцевий мешканець з численними травмами і повідомив про те, що його побили та пограбували.

З’ясувалося, що потерпілий пізно ввечері повертався додому з роботи. На підході до під’їзду свого будинку на нього напав п’яний юнак, який з метою заволодіння чужим майном, наніс заявнику численні удари кулаками рук в обличчя. Коли бідолаха впав, зловмисник продовжував його бити ногами по голові, в результаті чого нещасний втратив свідомість. В подальшому, користуючись безпорадним станом непритомного, зловмисник зірвав зі своєї жертви шкіряний ремінь з гаманцем, в якому знаходилися грошові кошти в сумі 350 гривень та мобільний телефон, і втік. Коли постраждалий прийшов до тями, то одразу звернувся до правоохоронців, які надали йому першу медичну допомогу та викликали швидку.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці упродовж доби встановили особу правопорушника та затримали його за місцем проживання. Ним виявився раніше вже засуджений за крадіжку 22-річний місцевий мешканець. Підозрюваний зізнався у скоєнні правопорушення та дав правдиві покази. Наразі він знаходиться під домашнім арештом, а потерпілий перебуває на лікуванні.

За даним фактом слідчим відділом Баришівського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством , небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

Источник


Адрес новости: http://armembassy.com.ua/show/325686.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua