В Полтаве открыли выставку в честь песни «Океан Эльзы» (ВИДЕО)

25 янв, 08:03

«Обійми мене» - назва фотовиставки, яку презентували фотохудожники Сергій та Ілля Назаркін у літературно-меморіальному музеї імені Івана Котялеровського. Батько і син представили близько 40 світлин, присвячених єдиній тематиці - проявам теплих людських почуттів.

 Сергій Назаркін, фотохудожник
"От фотографія: там прадід з правнуком. Як він його любовно тримає на руках і дивиться на нього! Отак от йшли напрацювання, напрацювання, напрацювання, прийшов час і ми зробили фотовиставку"

Серед фотокарток - жодної постановочної роботи, усі вони - вдалі, живі кадри. Головна ідея виставки - розповідають фотохудожники - нагадати людям у складній ситуації сьогодення про любов та повагу один до одного.

 Ілля Назаркін, фотохудожник
"Сама идея как-то спонтанно родилась у Сергея Александровича, может быть, во время того, как внучка его обнимала, может быть, где-то так. Он предложил мне: в принципе, есть работы, которые можно объединить в выставку"

А Сергій Назаркін розповідає: його надихнула пісня гурту "Океан Ельзи", назву якої і отримала фотовиставка.
Є серед світлин зроблені нещодавно, а й датовані 2002 роком. Ця виставка - кажуть гості презентації - це 11 років посмішок, обіймів, тепла та доброти.

irt.pl.ua


Адрес новости: http://armembassy.com.ua/show/326777.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua