Відкриваємо бізнес в Вірменії та Єревані

05 июн, 23:08

Як повідомляє uzinform.com.ua: Вірменія - це порівняно невелика, але надзвичайно важлива стратегічно країна. Розташована вона на роздоріжжі Європи і Азії. Також Вірменія завжди була відкрита для іноземних інвестицій. Іноземні компанії усіляко підтримуються урядом. Це означає, що Вірменія зацікавлена в появі нового бізнесу в цій країні.

Бізнес в Єревані

Для того щоб відкрити бізнес в Вірменії, необхідно дотримуватися установлених законодавством процедур. Це допоможе уникнути проблем з законом і зробити все так, щоб бізнес міг в майбутньому процвітати. Слід зробити наступні кроки:

Вимоги до громадянина для відкриття бізнесу

Специфічних вимог для громадянина, який бажає створити своє підприємство - немає:

  1. Заснувати підприємство на території Вірменії може будь-яка людина, неважливо якої вона національності або місця проживання;
  2. Акціонером може бути фізична і юридична особа;
  3. Необхідно щоб у компанії була юридична адреса.

Як і в будь-якій країні, тут також є високі ризики відкриття нового підприємства. У Вірменії, наприклад, весь бізнес монополізований великим бізнесом. 96 % всієї продукції, яка вивозиться на експорт, випускаєьтся саме великим бізнесом, тому дрібний і середній бізнес зазнає серйозних збитків.

Економіка Вірменії нездатна впоратися з цією проблемою, тому вижити в такій конкуренції дрібному бізнесу буває часом практично неможливо. Слід замислитися, чи виправдана реєстрація бізнесу в цій країні, чи є можливість перемогти іншим підприємствам?

Кілька корисних порад для реєстрації компанії в Вірменії:


Адрес новости: http://armembassy.com.ua/show/335057.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua