• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Ющенко: "Країна має повноправний Уряд як у центрі, так і на місцях"
    Опубликовано: 2006-01-12 16:40:00

    У Кабінеті Міністрів України завершилося позачергове засідання Уряду, в якому взяв участь Президент України Віктор Ющенко.

    Виступаючи на початку засідання, Віктор Андрійович наголосив на тому, що Кабмін повноцінно продовжує працювати, а не виконувати обов'язки після рішення Верховної Ради. "Країна має повноправний Уряд як у центрі, так і на місцях. Він виконує повні зобов'язання. Цей Уряд буде повнокровно формувати і вести виконавчу політику першого кварталу поточного року аж до формування нового Кабінету Міністрів після проведення парламентських виборів у березні 2006 року, - зазначив Ющенко.

    Президент повідомив про те, що підготував подання до Конституційного Суду щодо визнання неконституційним рішення Верховної Ради від 10 січня 2006 року. Однак зазначив при цьому, що звернення поки що не може бути розглянуте, оскільки з вини Верховної Ради робота Конституційного Суду заблокована.

    Віктор Ющенко звернувся до Верховної Ради із закликом скасувати постанову від 10 січня, оскільки вона є неконституційною. Дане рішення, зазначив Президент було мою і політичною зрадою інтересів України.

    Президент вважає, що ті політичні сили, які ініціювали це рішення, знали, що парламент не зможе сформувати зараз новий уряд, і прагнули дестабілізувати ситуацію, керуючись при цьому передвиборними інтересами. "Ці сили будуть працювати проти інтересів України, тому що „кому війна, кому мати рідна”. У них єдиний спосіб вати якусь симпатію людей - мати неспокій у країні", - сказав Ющенко.

    Він назвав "п'ятою колоною" дві-три політичні сили, які намагаються діяти таким чином. Ющенко вважає, що можливості для цього відкрили несистемні й незважені зміни до Конституції. "Україна постала перед ситуацією, коли деякі політичні сили можуть формувати політику дестабілізації", - сказав Ющенко.

    "Я перекй, що трагедія не відбулася, навіть драма не відбулася, але при одній умові - якщо із цього винесуть уроки 36 млн. українських виборців, щоб вони добре розрізняли, де українські сили, а де сили, які дійсно формують "п'яту колону", - сказав він.

    Президент Віктор Ющенко повідомив про відклик свого підпису під меморандумом про співробітництво влади й опозиції. "Протилежна сторона порушила фундаментальний принцип цих домовленостей – співпрацю у виробленні спільних дій відносно стабілізації внутрішньої політичної ситуації в Україні", - сказав він.

    Прес-служба КМУ

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.