• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Безсмертний: "Авантюризм Тимошенко вразив ВР"
    Опубликовано: 2006-01-12 16:13:00

    "Рівень безглуздя у Раді досяг учора свого максимуму", - заявив сьогодні в інтерв'ю 5 каналу лідер Виборчого Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний.

    "Все це нагадувало театр абсурду, який ми бачили у 2001 році, коли Верховна Рада відправляла у відставку уряд прем'єра Ющенка, який вирішував державні проблеми, а не створював їх", - сказав Безсмертний.

    "Це є виключно емоційне рішення воно не базується ні на яких правових нормах, ні попередньої, ні нової Конституції. Воно не має ніякого відношення до реальної оцінки діяльності уряду і носить виключно політичний та замовний характер", - наголосив він.

    "Авантюризм, яким хворіє пані Тимошенко, сьогодні вразив велику кількість українських політиків, особливо у Верховній Раді.

    І це є новий політичний союз у складі п'яти політичних сил, який можна коротко назвати "БЮТ Не Так" чи "НЕ так БЮТЬ". Як це було вже сказано учора", - зазначив він.

    "Не так бьють, в результаті такого удару вони отримають повний програш на парламентських виборах", - наголосив Безсмертний.

    "Все це - результат бажання Тимошенко помститися за відставку, та за те, що урядовій команді вдалось вирішити газову проблему. А люди, з якими Тимошенко вступила у цей союз продемонстрували повну зраду національних інтересів у ході переговорного процесу з російської стороною. Зймо лише заяви деяких українських політиків пор те, як ці договори відобразяться на російських громадянах. Заяви Тимошенко, що потрібно міняти якісь комерційні структури, до яких українська сторона не мала ніякого відношення. Це - театр абсурду, який відображає авантюризм українського політикуму", - заявив Роман Безсмертний.

    Прес-служба НСНУ

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.