• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Качур буде мером?
    Опубликовано: 2006-01-12 15:07:00

    Про майбутнього міського голову Львова вже написано немало, висловлено багато припущень і чимало коментарів.

    До когорти одержимих кріслом бургомістра, яка вже налічує близько десяти достойників, найближчим часом може долучитися ще один екс-львів’янин, а нині в.о. міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Кабміну Павло Качур, який доти був народним депутатом фракції “Наша Україна” у Верховній Раді. Наємо, що ЛМО НСНУ дотепер визначається між двома особами – нинішнім в.о. міського голови Львова Зеновієм Сіриком та Андрієм Садовим.

    У коментарі “Газеті” голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк не зміг ані підтвердити, ні спростувати інформації про висування Павла Качура на посаду мера Львова. “Пан Качур два місяці тому офіційно відмовився від кандидування на мера, – зазначив О. Мандюк. – Досі ми обговорювали дві кандидатури – Зеновія Сірика й Андрія Садового”.

    Але все-таки пан Мандюк не відкидає, що нашоукраїнцям, очевидно, доведеться вибирати й одного із трьох своїх однопартійців. “Газеті” не вдалося дізнатися думку про висування на посаду міського голови Львова самого Павла Качура. Його прес-секретар учора повідомила, що впродовж дня “він зайнятий на засіданні в Кабінеті Міністрів”.

    "ЛЬВІВСЬКА ГАЗЕТА"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.