• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Інтереси підприємців житомирщини захищено
    Опубликовано: 2006-01-12 15:53:00

    Антимонопольний комітет України припинив антиконтні дії Новоград-Волинської міської ради у вигляді встановлення дискримінаційних ставок ринкового збору.

    В ході виїзного засідання Комітет встановив, що орган влади порушував права торговців продовольчими та непродовольчими товарами на ринках міста.

    Так, своїм рішенням міськрада встановила для зареєстрованих у місті підприємців, які торгують на кооперативному ринку “Уай“, ставки ринкового збору 2,55 грн. у неділю, а в інші дні тижня – 1 грн.

    При цьому ставки на всіх інших ринках міста не залежать від дня. Хоча для зареєстрованих за межами міста підприємців вони становлять 2,55 грн., тоді як для зареєстрованих у місті діють значно нижчі тарифи.

    Такі дії Комітет визнав неправомірними та зобов’язав міськраду Новоград-Волинську встановити рівні й обґрунтовані ставки для торговців незалежно від місця їхньої реєстрації.

    «Тільки в минулому році ми виявили та припинили понад сімсот випадків антиконтних дій органів влади, які усіляко мали б сприяти розвитку малого та середнього бізнесу. У даному випадку встановлення різних ставок, по-перше, поставило підприємців у нерівні умови порівняно з контам і, по-друге, у кінцевому результаті призвело до підвищення роздрібних цін на товари. А все через те, що міськрада прийняла своє рішення без погодження з територіальним відділенням Антимонопольного комітету, хоча цього вимагає конційне законодавство», - зауважив Голова Комітету Олексій Косту

    "АМС"

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.