• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Вперше на Всеукраїнській прощі до Зарваниці організують молодіжну програму
    Опубликовано: 2012-07-12 10:56:41

    Вперше під час щорічної Всеукраїнської та Молодіжної прощі до Зарваницької чудотворної ікони Матері Божої творці Єдиного молодіжного простору Української Греко-Католицької Церкви та Комісія у справах молоді УГКЦ організовують молодіжну програму.

    Для молоді передбачена зустріч з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом, низка ініціатив та нічна концертна програма. Серед заходів, запланованих для усіх прочан – похід зі свічками до чудотворного місця, нічні чування, Хресна дорога, освячення води та релігійної атрибутики, Архиєрейська Свята Літургія.

    12 липня піша проща розпочнеться з Хмельницького, Кам'янця-Подільського, Волочиська, Сатанова, Підволочиська, 13 липня паломники вирушають з Тернополя від Архикатедрального собору Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці до Марійського духовного центру у с. Зарваниця. 1861 року з дозволу папи Пія IX Центр отримав право відпусту. 

    Про ідею започаткованого цьогоріч ЄМП УГКЦ під час зустрічі з молоддю розповість о. Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ. «Проща – це час і місце єднання між людьми, коли серця переповнюються любов’ю та щирістю. Кожна проща скерована до Бога, допомагає нам наблизитись до Творця. Запрошуємо долучатись до тисяч прочан, щоб разом єднатись з Богом та між собою», - запрошує о. Ростислав Пендюк.

    Роман Демуш, представник молодіжної координаційної групи ЄМП УГКЦ: «Зустріч молоді з Блаженнішим Святославом – це дуже важливий момент, як і присутність на Співочому полі дуже різних молодих людей – зі Сходу і Заходу, з міста і села… Разом вони відчують радість бути Церквою, бути з Богом. Як казав святий молоді Іван Боско – кожна молода святість полягає в тому, щоб бути радісним».   

    Цьогорічна проща присвячена 120-ій річниці від дня народження Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого і тематиці Святих Таїнств. Її учасниками будуть члени Синоду єпископів УГКЦ, а також високопреосвященний Еліас Шакур, архиєпископ Мелхітської Греко-Католицької Церкви та Преосвященний Антон Коша, перший єпископ-ординарій Кишиневської єпархії республіки Молдова.

    Довідка

    Єдиний молодіжний простір Української Греко-Католицької Церкви покликаний допомогти молодій людині ідентифікувати себе як християнина та змінювати світ через поширення християнських цінностей.

    Додаткова інформація

    Програма прощі

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.