• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве постепенно умирает спорт
    Опубликовано: 2013-03-07 04:33:02

    «За минулий рік у Києві не закрито жодної спортивної школи. Так, у нас є проблеми з тим, що багато шкіл не мають своїх приміщень, і цю проблему треба розв’язувати. Треба створювати такі інвестиційні проекти, які б давали змогу поєднувати можливості київської влади та бізнесу. Одним із подібних проектів є розбудова спортивного парку в Києві», – зазначив Володимир Вовк, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА .

    Позиція представника влади викликала гостру критику з боку олімпійської чемпіонки Стелли Захарової.

    «Не треба нам розповідати про те, як ви добре працюєте. Краще скажіть про те, що жодної школи не було збудовано, про те, які проблеми у нас існують», – сказала Стелла Захарова.

    За словами олімпійської чемпіонки, в Україні, на відміну від найближчих сусідів, вкрай неправильний підхід до розвитку спорту.

    «Після розпаду Радянського Союзу було зруйновано усю систему спорту. В Росії це зрозуміли і почали повертати тренерів, почали залучати величезні кошти. Це дало результат лише через 8 років. Тобто, щоб отримати високі досягнення, треба спочатку вкладати дуже багато, а у нас цього не відбувається», – зазначила спортсменка.

     

    http://kiev-forum.org

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.