• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В киевских садиках к детям относятся с полным безразличием
    Опубликовано: 2013-03-11 07:12:25

    Кілька десятків дошкільних закладів столиці нещодавно перевірила Державна інспекція Міносвіти і майже у кожному знайшла якесь порушення

    У столиці батьки протестують проти байдужих працівників дитсадочків, бо потім довго лікують дітей від бронхітів.
    Матері та татусі переконують, що вихователі не дбають, щоб прогулянка була для малюків справді корисною. Дошкільнята часто гуляють із розстебнутими курточками при мінусовій температурі, а потім батьки лікують їх від застуди. Нарікають, що на дітей ніхто не звертає уваги, вихователі не граються із вихованцями. Працівники садочку, якщо не теревенять між собою, то розмовляють по телефону. На підтвердження своїх слів батьки надали кілька відео.
    Водночас у інструкціях і концепціях чи не кожного дитячого садка записано, що прогулянки мають бути змістовними, продуманими і давати нові знання.
    Сім'ї починають серйозно думати, чи взагалі варто продовжувати дошкільну освіту. Бо вихователям не довіряють, а навчання в приватних садочках є дуже дорогим.
    Кілька десятків дошкільних закладів столиці нещодавно перевірила Державна інспекція Міносвіти і майже у кожному знайшла якесь порушення. Найбільші претензії - це недостатня увага до здоров'я дітей та до якості харчування. Приміром, в одному навчальному закладі продукти зберігались не в холодильнику, а поруч із медикаментами і хімікатами.
    Інспектори радять батькам телефонувати зі скаргами до них. Проте звертатися зі скаргою на вихователя відкрито наважуються одиниці із батьків, бо поміняти дитячий садок можуть не всі.
     
    http://vidgolos.com

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.