• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Киев затопит постепенно, но конкретно
    Опубликовано: 2013-04-03 08:41:23

    Зараз вживаються всі можливі технічні заходи, підтягують до Києва велику кількість техніки, більше 70 насосних станцій, вони встановлюються зараз там, де можливе підтоплення вулиць

    У Києві не очікується миттєвого танення снігу, воно розтягнеться в часі на 10-15 днів, але влада все одно готується до паводку. Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров.

    “Є заспокійливі фактори, які говорять про те, що танення снігу не буде миттєвим, тому що очікуються не такі вже високі температури, з мінусом вночі. Ніяк зима не хоче йти”, – сказав він.

    “Це буде сприяти тому, що не буде такого різкого потепління, яке завжди призводить до великих потоків води. У нас за часом на 10-15 днів все буде розтягнуто”, – сказав Азаров.

    У той же час прем’єр констатував, що Київ серйозно готується до паводку.


    “Зараз вживаються всі можливі технічні заходи, підтягують до Києва велику кількість техніки, більше 70 насосних станцій, вони встановлюються зараз там, де можливе підтоплення вулиць”, – сказав Азаров.

    Він також повідомив, що на період можливих паводків в Держслужбі з надзвичайних ситуацій буде працювати цілодобова інформаційна служба.

    “Я прийняв рішення, що в ДСНС буде цілодобово працювати на період паводка інформаційна служба, яка буде інформувати, отримувати сигнали від людей і приймати оперативно заходи”, – сказав Азаров.

    Прем’єр визнав, що під час снігопадів суттєвим недопрацюванням стало те, що влада неналежним чином організувала інформування населення.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.