• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Что будет с ямами на дорогах Киева
    Опубликовано: 2013-04-10 00:37:11

    У Києві необхідно додатково відремонтувати близько 20 тисяч кв. м дорожнього покриття. Про це заявив новий гендиректор комунальної корпорації “Київавтодор” Петро Береговий.

    “Практично на всіх вулицях доведеться провести додатковий ямковий ремонт. Біля ям, які ми вже встигли закрити, з’явилися нові вибоїни. Загалом у місті додатково необхідно залатати близько 20 тис. кв. м дорожнього покриття”, – сказав він.

    За словами Берегового, місто пообіцяло виділити “Київавтодору” ще близько 16 мільйонів на поточний благоустрій, куди включено і проведення ямкового ремонту.

    Він також повідомив, що графік ямкового ремонту буде зміщений на два тижні.

    Свіжий ефір: Черговий іспит для влади: чи стане Київ українською “Венецією”?
    “До 9 травня ми повинні залатати всі ями на цих дорогах. До речі, ми сформували і програму поточного ремонту, до якого також вже будемо приступати”, – заявив Береговий.

    Відповідаючи на питання про те, чи надійшли обіцяні столичною владою гроші, він сказав: “Зараз розглядається це питання, ми будемо зустрічатися з Олександром Павловичем (Поповим. – ред), але поки що остаточного рішення немає”.

    За його словами, обіцяна реконструкція проспекту Перемоги може початися з 15 квітня.

    “Швидше за все з понеділка ми вже приступимо до реконструкції. Зараз підрядна організація виїхала зі своїм реквізитом на місце, проводить фотографування. Крім того, ми вже визначилися з першою ділянкою робіт – вона розтягнеться від в’їзду в Київ до станції метро “Святошино”, – додав він.

     

    http://kiev-forum.org

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.