• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве будет новый огромнейший ТРЦ
    Опубликовано: 2013-07-04 06:03:42

    На пустирі між гіпермаркетами "Епіцентр" і "Ашан" на вулиці Берковецькій в Києві у 2014 році з'явиться новий ТРЦ - Lavina Mall.

    Про це пише Forbes.

    Власник майбутнього об'єкта - девелопер Вагіф Алієв.

    Цю інформацію підтвердив Олександр Черницький, перший заступник голови правління ЗАТ "Мандарин Плаза", яке належить Алієву: "Ми плануємо вкласти в комплекс 200-300 мільйонів євро і здати першу чергу у 2014 році".

    Концепцію проекту створює консалтингова компанія "Українська торгова гільдія", але розповідати про неї розробники відмовляються, посилаючись на договір про конфіденційність з девелопером.

    Згідно презентації проектувальника комплексу - компанії Megaline, на ділянці в 22,4 га буде зведено двоповерхова будівля загальною площею 140 000 кв. м. Орендна площа перевищить 100 000 кв. м.

    ТРЦ Mall Lavina займе територію між господарсько-будівельним гіпермаркетом "Епіцентр" і продуктовим "Ашан". Ще один сусід - продуктовий гіпермаркет Novus, який знаходиться неподалік, на проспекті академіка Палладіна.

    Планується, що новий комплекс стане місцем шопінгу для мешканців прилеглих житлових масивів. Крім хорошої розв'язки і близькість до метро (станція "Академмістечко"), в новий ТРЦ потенційні покупці з Оболоні і Виноградаря зможуть дістатися завдяки безкоштовній доставці "Епіцентру".

    Знайомий з проектом консультант розповідає, що всередині нового ТРЦ плануються супермаркети меблів та декору, електроніки, спортивний супермаркет і ще більше 300 різних магазинів.

    Площа розважального парку перевищує 15 000 кв. м і включає критий сімейний парк розваг, 12-зальний кінотеатр і зону фудкорту. Цей парк повинен стати головною родзинкою проекту.

    Це вже третій ТРЦ, який Алієв почав будувати за останній рік. Влітку 2012 року стартувало будівництво ТРЦ Respublika загальною площею 290 000 кв. м.

    Співвласником та інвестором проекту є олігарх Дмитро Фірташ.

    Другий проект - ТРЦ Mall BlockBuster на Московському проспекті загальною площею більше 120 000 кв. м - почали будувати вже цього року, пише видання.

    Як повідомлялося раніше, Алієв продає свою частку у ТРЦ "Арена".

     

    http://real-economy.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.