• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве случилось страшное ДТП - виновник исчез
    Опубликовано: 2013-07-07 07:34:12

    Як повідомляє кореспондент "Автополігону" увечері в п’ятницю, близько 22.30, в Києві сталася серйозна ДТП на Червонозоряному проспекті поруч з вулицею Гурвіца.

    Достовірної інформації, що саме сталося, на момент зйомки не було. За уривчастих і іноді суперечливим словами свідків і пасажира Ланоса вдалося приблизно відновити картину аварії.

    Попередньо, мотоцикл Suzuki Katana 750 з двома людьми рухався в напрямку вул. Кривоноса. У зустрічному напрямку рухався позашляховик, можливо Mazda CX-7, водій якого повернув ліворуч на вул. Гурвіца через подвійну суцільну, зачепивши при цьому мотоцикл.

    Некерований Suzuki katana 750 вилітає на зустрічну смугу і в лівому ряду врізається в Daewoo Lanos, що рухався в напрямку вул. Головка.

    За словами водія, мотоцикл різко вилетів на зустрічну, метрах в 15 від автомобіля. Зіткнення уникнути не вдалося. Після удару мотоцикл відлітає в крайній правий ряд.

    На місце аварії на протязі 5 хвилин прибули 2 бригади Швидкої. Через 20 хвилин обидва постраждалих, хлопець і дівчина, у важкому стані були госпіталізовані до 17-ї лікарні.

    Підбита Mazda CX-7, з пошкодженнями, за словами свідків, лівою стороною, ховається в напрямку Вул.Клименка.

    На місце події прибули пожежники, що змили технічні рідини з асфальту і оперативно-слідча група, також служба допомоги мотоциклістам Motohelp.

     

    http://www.pohlyad.com

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.