• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Створено електронну демоверсію курсу «Фінансова грамотність»
    Опубликовано: 2013-07-12 09:14:05

    Електронну демоверсію курсу «Фінансова грамотність», що був розроблений Університетом банківської справи НБУ спільно з Проектом USAID «Розвиток фінансового сектору» (FINREP) презентувала команда експертів IBM 6 червня ц.р. Три експерти корпорації IBM, які працювали в Україні з 13 травня по 7 червня 2013 року у рамках Програми Сервісного Корпусу IBM (IBMCorporateServiceCorpsProgram), представили два альтернативні варіанти курсу: на оптичному диску та для розміщення в мережі Інтернет. Функції: електронна версія підручника, відео та аудіо матеріали, контроль знань у вигляді ігор, вікторин тощо. Презентацію було проведено на прикладі одного уроку підручника, а для розробки всього курсу, тобто 30 уроків, за прогнозами спеціалістів, необхідно близько 12 місяців. Найважливішими факторами для успішної реалізації проекту по створенню та впровадженню електронної версії цілого курсу «Фінансова грамотність» є: наявність спонсора, тісне спілкування всіх учасників процесу, наявність експертів з фінансової грамотності. Так як доступ до мережі Інтернет наявний не в усіх українських школах, де викладатиметься курс, найближчим часом найімовірніше використання оптичних дисків. Подальшою перспективою впровадження інновацій у викладанні курсу є робота з матеріалами в он-лайн режимі та за допомогою мобільного додатку. Координатор групи від Університету банківської справи НБУ Людмила Семенюк подякувала волонтерам IBM за їхню роботу та зазначила:«Ця робота – це рух далі у поширенні «Фінансової грамотності» в Україні. Зупинятися на друкованих підручниках не можна, сучасна освіта потребує впровадження інтерактивних методів, а ще електронні версії актуальні для дистанційного навчання».

     

    IBM в Росії та СНД (www.ibm.com/ru/ru). Корпорація IBM вже понад 100 років є одним з провідних світових виробників і постачальників апаратного та програмного забезпечення, а також ІТ-сервісів і консалтингових послуг. Стратегія компанії зосереджена на підтримці та стимулюванні науково-дослідної діяльності. Щороку IBM інвестує в цю сферу не менше 6 млрд. доларів США, завдяки чому вже 20 років поспіль фахівці корпорації кожного року реєструють більше патентів, ніж будь-яка інша компанія у світі –понад 6 478 патентіву 2012 році.

     

    Про Сервісний корпус IBM

    Сервісний Корпус IBM, який ще часто називають «корпоративною версією Корпусу Миру», – глобальна ініціатива IBM, створена у відповідь на проблеми та виклики, які стоять перед бізнесом на початку 21 століття. Сервісний Корпус ІВМ було створено для того, щоб допомогти країнам зі зростаючою економікою вирішити соціальні, економічні та екологічні проблеми.

     

    З часу оголошення даної ініціативи в липні 2008 року понад 1 000 співробітників IBM у складі 100 мультинаціональних команд взяли участь у реалізації проектів у 50 країнах світу, в тому числі у Китаї, Бразилії, Індії та Польщі. Клієнтами проектів є бізнес асоціації, некомерційні організації, підприємства малого бізнесу, освітні організації та державні установи. Тематика проектів торкається сфер бізнесу, технологій та суспільства.

     

    Робота над кожним проектом триває близько 6 місяців: підготовка триває три місяці; далі проектні групи виїжджають до країни на 4-тижневе завдання. Робота над проектом завершується, коли учасники повертаються до своїх країн, щоб підбити підсумки та підготувати фінальний звіт.

     

    Прес-служба УБС НБУ

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.