• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Новая станция киевского метро таит смертельную опасность
    Опубликовано: 2013-07-24 06:33:29

    Її обіцяли відкрити ще торік, потім урочисту дату перенесли на День Києва, згодом відтермінували до Дня Незалежності. Але буде добре, якщо 52-га станція столичної підземки «Теремки» запрацює до кінця року.

    Хоча робота тут кипить цілодобово. На майданчику в три зміни працює тисяча людей. Та за важку роботу гроші вони отримали ще за травень. Зізнаються – працюють стахановськими методами, але при цьому на технологію не зважають.

    А ось віце-прем’єр Олександр Вілкул упевнений – станцію зводять якісно. А заборгованість перед будівельниками метро обіцяє виплатити до кінця цього тижня.

    «Будь-які питання, які можуть бути, будуть закриті до кінця цього тижня. Все повинно бути зроблене якісно, комфортно, для людей. Гнати строки заради якості ніхто не буде», - запевняє Вілкул.

    Та грошей все одно бракує - скаржиться директор «Київметробуду». Станція «Теремки» коштує майже мільярд гривень, а профінансовано лише 200 мільйонів.

    «Зараз з міста виділяється 83 мільйони. Вони будуть до четверга видані. Із тих коштів піде на половину на будівництво і на закупку обладнання», - каже генеральний директор ПАТ «Київметробуд» Володимир Петренко.

    Зведуть «Теремки» - візьмуться за нову, четверту лінію на Троєщину – вона коштуватиме 10 мільярдів гривень. Щоправда, де їх узяти - в міськдержадміністрації не кажуть.

    Зате 40 мільйонів кредиту на 10 нових потягів для підземки вже взяли. Купуватимуть російські вагони, перші 10 уже їздять. Керівництво метро пояснює - хоча українські поїзди не гірші, тендер росіяни виграли.

    Проїзд у метро в найближчі місяці не здорожчає, хоча його економічно обґрунтована вартість не 2 гривні, а 3,5.

     

    http://fakty.ictv.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.