• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Во сколько раз скоро увеличат проезд в киевском метро
    Опубликовано: 2013-07-25 22:51:12

    Керівництво метро у Києві хоче підвищити тарифи на проїзд у півтора рази. У четвер, 25 липня, для журналістів провели день відкритих дверей, щоб показати на камери, що відбувається у депо метрополітену. Запевнили: усі 155 потягів кожні 20 годин перевіряють на справність, а раз на тиждень миють. Але більшість з них вироблені ще у 90-х у Росії. Лише 6 поїздів - новенькі українські. Їхньою якістю перевізники задоволені і хочуть поступово замінити вітчизняними вагонами весь рухомий склад. Для цього, кажуть, і потрібно збільшити тарифи. "На мій погляд, щоб метро працювало краще, необхідно щоб тариф був, скажемо так, реальний... Ну, не дві гривні. Я думаю, що десь за три гривні", - заявив начальник електродепо "Харківське" Володимир Пашко. Як повідомлялося раніше, пластикові жетони в метро Києва замінять на електронні квитки зі штрих-кодом. Турнікети теж переобладнають, щоб вони могли зчитувати інформацію з нових квитків.

     

    http://tsn.ua
     

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.