• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Под Одессой назревает громкий милицейский скандал
    Опубликовано: 2013-08-04 07:02:14

    Співробітники ДАІ Одеської області звернулися до Президента України Віктора Януковича та Генерального прокурора України Віктора Пшонки зі скаргою на начальника. Про це пише «Автополігон».

    «Шановний Віктор Федорович і Віктор Павлович ми звертаємося до Вас, як до гарантів законності та дотримання наших конституційних прав. Ми просимо Вас захистити нас від свавілля, який творить начальник управління Державтоінспекції України в Одеській області Володимир Володимирович Недєльський », - з таких слів починається звернення даішників.

    Далі інспектори більш детально пояснюють, що вони мають на увазі під формулюванням «бепредел».

    «Судячи з усього, Володимир Володимирович плутає автоінспекцію з персональною вотчиною, а співробітників ДАІ - з кріпаками. Перше, що зробила ця людина, очоливши обласне ДАІ на початку минулого року - наказала обладнати весь шостий поверх Управління під особистий розкішний кабінет. При цьому на ремонт та придбання меблів було витрачено близько мільйона гривень. Звичайно, не бюджетних - а спонсорських. Про те, хто і за що «спонсорував» Нєдєльського, ми розповімо трохи пізніше.

    Потім новий начальник ОблДАІ завів особисту охорону. Мабуть, людині в погонах було, кого боятися, хоча сама по собі наявність охоронців у міліціонера - нонсенс. Хто, скільки і з яких джерел їм платить - теж неясно. Тим не менш, усюди Нєдєльського В. В. супроводжують кілька міцних молодих людей відверто кримінальної зовнішності. Заради них Володимир Володимирович навіть вигнав з кабінету власного заступника - тепер колишній кабінет заступника Нєдєльського перетворений на вартове приміщення», - стверджують автори звернення.

    Однак вони також запевняють, що головне завдання охоронців їх начальства зовсім не турбота про його безпеку. «Головне завдання «братків на службі у високопоставленого силовика - не стільки охорона, скільки інша, куди більш «брудна» справа. Кожен штурмовик Нєдєльського екіпірований бойовою зброєю - це нескладно, враховуючи, кому вони служать. Але самі вони воліють за наказом свого наймача пускати в хід бейсбольні біти, кастети і просто кулаки.

    Наприклад, людьми Нєдєльського був жорстоко побитий командир одного з взводів ОблДАІ - за те, що насмілився оштрафувати родича шефа, який вчинив грубе порушення ПДР. Екзекуція відбувалася на очах Нєдєльського - він сам назвав це «виховною роботою», хоча, ймовірно, справа в його садистськихі схильностях.За наказом підполковника МВС (!) бандити калічили міліціонера - між іншим, батька двох дітей - лише за те, що він чесно виконував свою роботу. Не раз і не два постраждали фізично прості автомобілісти Одеси та Одеської області - за те, що не пропустили автомобіль Нєдєльського на дорозі.

    Ще одна дуже «делікатна» справа, в якій Недєльський використовує своїх ручних бандитів - спілкування з протилежною статтю. За півтора року «царства» Нєдєльського з управління ОблДАІ звільнилося понад 10 співробітниць », - стверджують даішники.

    За словами авторів звернення, всі вони не витримали приниження і домагань з боку начальника.

    Далі автори звернення пояснюють, звідки у начальника гроші на охорону та інше.«Заступивши на нову посаду, Володимир Володимирович ввів цілу складну систему поборів - в першу чергу, з власних підлеглих. Ледве вступивши в права, він зажадав з кожного співробітника ОблДАІ, що займає більш-менш престижне місце, від 5 до 10 тисяч доларів США. Ті, хто відмовилися платити, були примусово переведені на іншу роботу з пониженням у посаді - під приводом «реорганізації».

    З деяких пір, кожен екіпаж ДАІ зобов'язаний щодня передавати Нєдєльському від 500 до 1000 гривень - залежно від району патрулювання. Зрозуміло, ці гроші збирає не особисто начальник ОблДАІ - Володимир Володимирович не любить бруднити руки. За нього цю «роботу» робить його друг, начальник МіськДАІ Одеси В. В. Кузнєцов. Волею-неволею, рядовим автоінспекторам доводиться творити вдаватися до сваволі - інакше не зібрати мзди для Кузнєцова та Недєльського.

    Автори звернення закінчують своє послання проханням позбавити міліцію від такої ганьби як їх начальник, і заявляють про свою анонімності, яку вони пояснюють побоюваннями за свої сім'ї.«Шановний Вікторе Федоровичу! Шановний Вікторе Павловичу! У своїх виступах у ЗМІ Ви регулярно повідомляєте про необхідність боротьби з корупцією і беззаконням в органах МВС. Саме за підозрою в корупції (тільки за підозрою!) був відправлений у відставку попередній начальник ОблДАІ. Просимо Вас бути послідовними у своїх словах і діях. Якщо Вам дійсно дорога законність, справедливість і «честь мундира» - будь ласка, позбавте одеську міліцію від цієї ганьби. Так як у нас є сім'ї і родичі, ми не будемо називати своїх імен, але дуже сподіваємося на те, що ви звернете увагу на дану ситуацію », - завершують своє послання даішники.

     

    http://www.pohlyad.com

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.