• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Под Киевом ревнивый муж топором зарубил беременную жену
    Опубликовано: 2013-08-07 04:32:59

    У Київській області 33-річний чоловік убив свою 27-річну дружину, яка перебувала на другому місяці вагітності. Убивця скористався моментом, і в той час, поки його дружина спала, він ударив її по голові.

    Про це поінформували у прес-службі прокуратури Київської області.

    У міліції встановили, що мотивом звірячого вбивства були ревнощі. За інформацією відомства, вагітна жінка повідомила чоловіку, що збирається подати заяву на розлучення, за що він вдарив її сокирою по голові у той момент, коли вона спала.

    Дані про цей кримінальний злочин записали до єдиного реєстру досудових розслідувань. Справа розглядалася за ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловіка судили за навмисне вбивство вагітної жінки. Досудове розслідування було завершено, а обвинувальний акт відправлений до суду на розгляд.
    Білоцерківський міський районний суд днями визнав злочинця винним у вбивстві власної вагітної дружини. Убивці винесли вирок у вигляді тюремного ув'язнення на термін 11 років. При винесенні вироку суд урахував те, що обвинувачений був психічно хворий і не міг повністю контролювати й усвідомлювати свої дії.

     

    http://expres.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.