• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве ночью чисто случайно поймали мотовора
    Опубликовано: 2013-08-18 08:01:04

    У ніч з 22 на 23 серпня в Деснянському районі інспектори полку ДПС ДАІ прапорщики міліції Сергій Закалюжний та Володимир Кудляк затримали чоловіка, який виявився крадієм моторолера. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

    Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом на вулиці Кіото близько першої години ночі увагу інспекторів привернув моторолер «Ямаха». Вимогу працівників ДАІ про зупинку водій двоколісного транспортного засобу проігнорував та намагався втекти. Він здійснив різкий маневр, виїхав на зустрічну смугу та надав швидкості. Після нетривалого переслідування водій моторолера не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бордюрний камінь. Після перекидання водій та його пасажир кинулися на утік. Старший патруля Володимир Кудляк прийняв рішення затримувати саме водія. Порушник намагався перелізти паркан, але інспектори його наздогнали та затримали.

    У цей же час біля них зупинився автомобіль «Хонда». З нього вийшов молодий чоловік та повідомив, що моторолер «Ямаха» годину назад викрали у його товариша з проспекту Лісового. На місце пригоди була викликана слідчо-оперативна група Деснянського району. Згодом з’ясувалося, що водій моторолера раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

    Завдяки пильності інспекторів ДАІ підозрюваного у крадіжці було затримано та доставлено до райуправління міліції для з’ясування всіх обставин, а моторолер повернуто власникові.

     

    k-z.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.