• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве будут определять время по цветам
    Опубликовано: 2013-08-23 07:02:58

    У Києві створили найбільший за п’ятирічну історію квітковий годинник. Для композиції використано 50 тисяч квітів. Дизайнери і садівники працювали три тижні над інсталяцією розміром 300 квадратних метрів.

    ” Це дизайн по праву можна вважати найбільшим за всю його 5-річну історію. Цього разу малюнок символізує різнобарвний водоспад дитячої творчості та наукових відкриттів”, – зазначають у Зеленбуді.

    На оформлення 28 різнокольорових крапель-бризок у садівників пішло більше 50 тисяч квітів-однорічок. Серед них – цинерарія, різнокольорові бегонії, агератум тощо. А доповнила малюнок мармурова крихта.

    Нагадаємо, квітковий годинник у Києві з’явився 2008 року. Діаметр годинника – 19,5 м, циферблата – 16,5 метра, довжина стрілок – 7 і 4 метри.

    На День Незалежності цього року також розквітне Співоче поле – там працюватиме виставка присвячена дітям. Більше 300 000 квіток (альтернатера, агератум, хризантема, седум) цвістимуть одночасно. Усього представлять 10 композицій, зокрема у вигляді гігантського равлика і казкової галявини. Вхід на виставку для дітей до 7 років, інвалідів, ветеранів ВВВ та ліквідаторів аварії на ЧАЕС – безкоштовний. Для усіх інших – 25 грн. Виставка триватиме до 15 вересня.

     

    pic.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.