• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Продолжение скандальной стройки в Киеве на Троещине
    Опубликовано: 2013-09-03 03:03:00
    Навряд чи 7 серпня стане державним святом, але мешканці Троєщини його точно святкуватимуть.
     
    Саме цього дня люди встали, порвали кайдани і показали забудовникам по просп. Маяковського, 4, що кропити землю піною від вогнегасників та газом балончиків – шкідливо і для «бізнесу», і для здоров’я. Півторатисячний натовп людей вщент розніс залізний паркан, побив скло в будівельній техніці та погнав, мов козаки яничарів, охоронців незаконної забудови геть з Деснянського району. Але чи відступив забудовник, чи визнав він свою поразку? – подробиці з’ясовуємо у прес-секретаря прокуратури Деснянського району Ярослави Первомайської.
     
    Для того, щоб зупинити будівництво по просп. Маяковського, 4, прокуратура провела чималу роботу. Поцікавилась в столичній інспекції архбудконтролю чи “все ок” з документацією у забудовника.
     
    Коли з’ясувалось, що проектна документація не відповідає роботам, що проводяться – чемно попросила скасувати реєстрацію декларації про початок будівельних робіт, а архбудконтроль чемно погодився це зробити.
     
    Також прокуратурою був поданий позов до господарського суду з метою скасувати рішення Київради про виділення цієї земельної ділянки і вже 3 вересня о 10:30 суд має розглянути це питання і, якщо стануть зорі, то може й винесе рішення.
     
    Враховуючи, що рішення Київрадою було прийнято ще в 2010 році, залишається не зрозумілим, чого, власне, було чекати? Чому одразу не можна було оскаржити суперечливе рішення Київради?
     
    Певно, що без громадського тиску дуже важко вчиняти правильні і потрібні дії. Але разом з тим, це вже в минулому. Чи зроблять люди висновки з цієї історії, чи прийдуть на суд підтримати позов прокуратури, чи будуть боротись далі – дізнаємось вже зовсім скоро!
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.