• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Скандальный храм в центре Киева снесут
    Опубликовано: 2013-09-04 03:03:00
    Недобудований храм "Усіх святих воїнів" УПЦ МП можуть прибрати з київського парку Перемоги, йдеться у сюжеті випуску ТСН.19:30.
     
    Православна церква Московського патріархату почала зводити там церкву чотири роки тому. Для святого місця обрали майже пів гектара землі поблизу озера – це все територія парку. Відтоді мешканці навколишніх будинків кілька разів намагались демонтувати огорожу та намет із хрестом.
     
    За чотири роки на ділянці уже звели фундамент і частину дерев'яних церковних стін.
     
    На засіданні Дніпровської райдержадміністрації нарешті визнали – для будівництва бракує дозвільних документів.
     
    Священикам рекомендують прибрати паркан і всі тимчасові споруди. А ось чи зносити вже готову частину церкви, робоча група довірила Київраді. "Є пропозиція до Київської міської комісії для внесення до протоколу винесення рішення щодо демонтажу. Документів офіційних немає законних. Наразі йде це як самовільна забудова", - каже в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Києва Ольга Дейнега.
     
    "У першу чергу має бути молитва, не фінанси, як звикли у будівництві, а молитва. Ось ми потихеньку молилися і молимося, і чекаємо документів донині", - пояснив настоятель недобудованого храму "Усіх святих воїнів" отець В'ячеслав.
     
    Нагадаємо, раніше у Києві невідомі підпалили Храм трьох святителів. На дверях храму невідомі зробили напис "Око за око". Храм трьох святителів звели у 2010 році на території Центральної дитячої поліклініки Голосіївського району.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.