• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве решили бороться с ямами
    Опубликовано: 2013-09-17 01:03:55

    До 1 листопада мають бути вжиті невідкладні заходи з відновлення та закриття прострочених аварійних контрольних карток щодо тимчасового порушення благоустрою в разі виникнення аварій. Таке доручення дав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, - повідомляє прес-служба відомства.

    Наразі у Києві 203 прострочених аварійних карток. Найбільше незакритих розриттів у ПАТ «Київенерго» – 180 одиниць, у ПАТ «АК «Київводоканал» – 7 одиниць, ще 16 незакритих карток у інших підприємств.

    «Згідно з процедурою, протягом 8 днів профільні служби мають ліквідувати аварію та відновити благоустрій території. Втім, ця норма часто порушується, зокрема, підрядними організаціями ПАТ «Київенерго», насамперед, СВП «Київські теплові мережі». До 30 вересня, згідно з проектом розпорядження про проведення осіннього місячника з благоустрою, ПАТ «Київенерго» зобов’язано направити департаменту графік на жовтень із відновлення благоустрою після проведених аварійних робіт на інженерних мережах», – розповів директор Департаменту благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой.

    Він також відзначив позитивний результат Солом’янського району в питанні закриття аварійних розриттів. Так, зусиллями району з 3 до 12 вересня було закрито 18 прострочених аварійних контрольних карток. Разом із тим, найгірша ситуація, як зазначив Сергій Садовой, сьогодні в Оболонському районі, де наразі найбільша кількість прострочених орденів на розриття – 44 об’єкти.

    Загалом, з початку року працівниками департаменту було вручено порушникам правил благоустрою з цього питання 943 приписи та складено 298 протоколів про адміністративне правопорушення.

     

    capital.jkg-portal.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.