• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве задержали иностранца, угрожавшего ножом отдыхающему в ночном клубе
    Опубликовано: 2013-09-20 08:03:00
    Днями відпочинок у нічному клубі столиці ледь не обернувся неприємною історією для компанії молодих людей.
     
    Так, посеред ночі в нічному клубі по вулиці Трутенка спрацював «тривожний» сигнал. По прибуттю за вказаною адресою до працівників міліції охорони Голосіївського відділу Державної служби охорони в місті Києві звернувся молодий чоловік. Він повідомив, що коли намагався з друзями зайти до клубу, то невідомий чоловік, ймовірно іноземець, без будь-якої на те причини почав погрожувати йому ножем. Побачивши під'їжджаючу патрульну машину, зловмисник кинувся навтьоки.
     
    З’ясувавши у заявника прикмети кривдника, працівники ДСО негайно розпочали відпрацювання прилеглої території і невдовзі помітили трьох підозрілих осіб, один з яких був схожий за описом на зловмисника. Дотримуючись заходів особистої безпеки, без застосування заходів фізичного впливу, держохоронці затримали трьох громадян іноземної держави. Всі вони - студенти провідних київських вищих навчальних закладів. Пояснити свій вчинок іноземці відмовилися.
     
    Пізніше заявник прямо вказав правоохоронцям на одного із затриманих, який і погрожував йому ножем. Під час поверхового огляду ножа у затриманого виявлено не було, але невдовзі його було знайдено неподалік місця інциденту - в квітковому павільйоні.
     
    Затриманих для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення було доставлено до Голосіївського рай управління міліції. Триває слідство.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.