• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Кровавое ДТП под Киевом: новые подробности
    Опубликовано: 2013-09-26 08:43:00
    Прокуратура Київської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному проваджені щодо водія, який, вчинив смертельну ДТП та втік з місця події, повідомили Магнолії-ТВ у прес-службі прокуратури Київської області.
     
    Досудовим слідством установлено, що юнак, близько третьої ночі їхав автомобілем "ВАЗ 2107" по селу Насташка Рокитнянського району. За кермо хлопець сів, будучи напідпитку. Як наслідок, він виїхав на зустрічну смугу, де наїхав на трьох дівчат-пішоходів.
     
    Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди одна дівчина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди, дві інші отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
     
    Юнака повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, тобто у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть постраждалого.
     
    Наразі винуватець ДТП перебуває під вартою до ухвалення судового рішення.
     
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.