• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Под Киевом мажор насмерть сбил парня, свидетелям ДТП угрожают
    Опубликовано: 2013-10-04 02:03:00
    У Боярці, що на Київщині, сталася страшна аварія: водій на "Лексусі" біля пішохідного переходу на смерть збив хлопця, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.
     
    "Коли привезли його з моргу, у нього всі кості були зруйновані, і дві ноги скотчем були перемотані, бо всі ноги йому переїхали, переламали", - розповіла тітка загиблого в аварії Миколи Купріянова. Родичі загиблого побоюються, що гонщика може "відмазати" його батько з грошима та зв'язками. До того ж очевидців ДТП спочатку намагалися підкупити, а тепер залякують.
     
    Трагедія сталася у на перехресті з круговим рухом та пішохідним переходом, яке вже зажило лихої слави. Родичі загиблого показали журналістам місце аварії: "Це позашляховик, машина важка, і щоб шматок бампера лежав розбитий - це ж яка швидкість повинна бути". Того дня Микола Купріянов посварився з дівчиною. Був засмучений та розгублений.
     
    Його останні хвилини життя бачив єдиний очевидець аварії – Андрій.
     
    "Він вийшов на ось це місце, присів, закрив обличчя руками, вилетіла звідси машина на великій швидкості", - розповів Андрій Безсмертний, якого спочатку намагалися підкупити за $ 300, а тепер залякують. У позашляховику їхало двоє людей. Поряд з водієм сиділа Марина Шишич. Дівчина переконує, що парубок сидів посеред дороги, а висока швидкість "Лексуса" не залишила йому шансів на порятунок.
     
    "Я почала кричати: "Льоша, зупинись!" Він по газах ще більше і сказав, що йому вже нічого не допоможе", - розповіла учасниця ДТП.
     
    За словами Марини, за кермом був син впливового у Боярці бізнесмена. Тепер її, каже дівчина, намагаються залякати і змусити взяти провину на себе.
     
    "Зараз Олексій каже, що я сиділа за кермом. У нього є "криша", яка може захистити в будь-який момент", - запевнила Марина. Тим часом у слідства досі немає остаточної версії – хто був за кермом автомобіля.
     
    ТСН намагалася отримати версію іншого учасника ДТП. На контакт вийшов його батько-бізнесмен.
     
    "Його перед цим машина збила, він вже був сидячим, там було два удари, там сам чорт ногу зламає. Він (син Олексій, - ред.) доросла людина, у нього є адвокат. Мені, чесно кажучи, вже пофіг", - заявив батько учасника ДТП Микола Улізько.
     
    У Боярці в правосуддя особливо не вірять. Подейкують, що син бізнесмена вже кілька разів уникав відповідальності. Миколі Купріянову трагічної смерті уникнути не вдалося. Наступного тижня йому мало виповнитись 22 роки.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.