• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Киевляне в несколько раз переплачивают за обувь из картона и токсичного клея
    Опубликовано: 2013-10-05 08:32:05

    Українських споживачів ошукують магазини з продажу взуття. З шаленою "накруткою" українцям продають неякісне взуття з картонними устілками та токсичним клеєм, йдеться у сюжеті програми "Територія обману". Фахівці стверджують, що в Україну ввозиться величезна кількість неякісних китайських підробок.

     

    "Те взуття, яке ввозиться в Україну, тотально ошукує споживача", - стверджує президент Ліги виробників взуття Олександр Бородиня. Але на третьосортному китайському взутті можна заробити шалені гроші. "Куплене за $ 10, продають за $ 40. Який підйом? 400%", - підраховує прибутки українських реалізаторів підробного взуття Олександр Бородиня.

     

    Проте навіть експерт помилився. Українські магазини взуття примудряються купувати пару навіть не по $ 10. А по $ 2,5. Потім таке "одноразове" взуття продають у відомій українській мережі – але вже за 100 грн ($ 12,5). Тобто з "накруткою" у 10 разів. Черевики з устілкою із пресованого картону – найчастіша підробка у взутті. Так можна здешевити одну пару на 40 %.

     

    Але така устілка миттю розлізеться після першого ж дощу. Щоб цього не сталося, її заливають клеями та смолами – дешевими та токсичними. Тож, ви можете навіть не підозрювати, що постійний головний біль, головокружіння та безсоння — через звичайні черевики. Просто їх підошву кріпили за допомогою клею із токсичним толуолом. Як повідомлялося раніше, українці отруюють себе небезпечним взуттям, яке випаровує "вбивчі" речовини.

     

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.