• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Во что превратят Почтовую площадь в Киеве
    Опубликовано: 2013-10-07 06:03:50

    Дорога і не зручна транспортна розв'язка на Поштовій площі перетворить її на величезний торговий центр з паркінгом для автомобілів і причалом для яхт

    Як повідомив член містобудівної ради Києва, депутат Київради Олександр Бригинець, проект рішення передбачає можливість замість Поштової площі зведення трирівневого споруди, де розмістяться паркінг для автомобілів і торгово-розважальний комплекс з магазинами, кафе і ресторанами. А також комфортний вихід на причал для приватних яхт. Отже, причал набережної Дніпра, напевно, звільнять від суспільного річкового транспорту.

    Вартість розв'язки, «обрана» владою як проект розвитку Поштової площі згідно довідки КП «Київавтодор» досягає 611,8 млн. грн. Альтернативне пропозицію, відхилений владою, пропонує транспортну розв'язку з безперервним рухом (тобто без світлофорів) коштує всього 150 млн. грн. Під час її зведення не буде припинятися рух транспорту.

    Серед суттєвих переваг альтернативної розв'язки Бригинець називає те, що проект дозволить збільшити простір Поштової площі за рахунок продовження її до Набережної Дніпра. Проект передбачає зведення колонади і фонтана. А також дозволить організувати пішохідну зону по маршруту: вул. Верхній Вал - Контрактова площа - Поштова площа - Європейська площадь.

     

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.