• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Улучшенный киевский фуникулер открывается после ремонта
    Опубликовано: 2013-10-15 02:03:00
    За місяць керівництво підйомника встигло не тільки замінити колеса і гальмівну систему вагонів, та впоратися з ремонтом, але й істотно вдосконалити дизайн самої канатки.
     
    У вівторок у Києві після планового місячного ремонту відновить свою роботу столичний фунікулер. За інформацією ЗМІ за час ремонту його встигли значно вдосконалити: біля кас з'явилися інформаційні таблички; стало помітніше позначення самого входу до фунікулеру; крім того у фунікулера з'явиться і новий логотип. На логотипі зобразять дві криві лінії, які символізують дві колії, що розходяться там, де роз'їжджаються вагони підйомника.
     
    Навіть два вагони столичного фунікулера отримали нове оформлення. Тепер вони не блакитного кольору, а темно-сині внизу і білі зверху. Такими вони були в 1960-19070-х. Крім того, транспорту замінили колеса і гальмівну систему.
     
    Незабаром біля входів на станції фунікулера з'явиться ще одне оновлення - двосторонні стенди. Тут будуть розміщувати інформацію про київські історичні пам'ятки, повідомив УНІАН.
     
    Раніше повідомлялося, що з 15 вересня, Київський фунікулер закривався на ремонт. Для того, щоб капітально відремонтувати вузли фунікулера, його рух перекривали з 15 вересня до 15 жовтня 2013 року.
     
    Столичний фунікулер експлуатується з 1905 року. За цей час він тричі піддавався докорінної реконструкції - в 1928, 1958 і 1984 роках. Фунікулер закривають щороку восени для проведення там ремонтних робіт.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.