• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Новое побоище в Киеве: на каждых троих - по «беркутовцу»
    Опубликовано: 2013-10-23 00:34:00
    Три політичні сили - “Свобода”, “Європейська партія України” та “Батьківщина” - подали свої заявки на проведення акцій завтра біля приміщення на вул. Хрещатик, 36 проти пленарного засідання Київради, яку вважають нелегітимною.
     
    За інформацією Департаменту суспільних комунікацій КМДА, “Свобода” планує залучити до пікетування 1 тис. людей, “Європейська партія” виведе на мітинг 500 осіб і “Батьківщина” — 1,5 тис. осіб. Отож загалом в акції протесту проти засідання Київради візьмуть участь до 3 тис. осіб.
     
    В заявках зазначено час проведення акцій — з 9.00 до 14.00, повідомляє УНІАН.
     
    Крім того, окрема заявка подана від “Батьківщини” на проведення мітингу на вул. Банковій, 11 та на розі вулиць Банкової і Лютеранської біля приміщення Адміністрації президента, на який обіцяють привести 1 тис. людей. Тут учасники акції вимагатимуть терміново призначити вибори мера столиці та депутатів Київради.
     
    У свою чергу в столичному главку міліції повідомили, що охорону громадського порядку забезпечуватимуть близько тисячі співробітників міліції, включаючи резерв.
     
    Нагадаємо, опозиція наполягає, що обрана у травні 2008 року Київрада VI скликання, яка відпрацювала свій 5-річний термін, з 2 червня є нелегітимною. Опозиція вимагає призначити вибори мера столиці та депутатів Київради на кінець 2013 року.
     
    Водночас 9 серпня Окружний адміністративний суд визнав Київську міську раду та повноваження секретаря міськради Галини Гереги легітимними до наступних виборів.
     
    3 вересня Київський апеляційний адміністративний суд залишив у силі постанову Окружного адмінсуду, якою продовжено повноваження Київради та її депутатів до 2015 року.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.