• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Ни дня без скандала: киевский зоопарк опять в центре внимания
    Опубликовано: 2013-10-31 03:03:00
    Перевірка здійснюється на підставі кримінального провадження, відкритого за статтею «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».
     
    Як повідомили працівники Київського зоопарку, минулого тижня співробітники Управління по боротьбі з економічними злочинами почали перевіряти установу, пише «Сьогодні».
     
    У міліції цю інформацію підтвердили.
     
    «Перевірка здійснюється УБЕЗ на підставі кримінального провадження, відкритого за ч. 1 статті «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» (карається штрафом до 850 гривень, виправними роботами до 2 років або до 4 років в´язниці, - ред.) і статтею «Службова підробка» (штраф до 4250 гривень і обмеження волі до 3 років), а також за рішенням суду. Була проведена виїмка документів у рамках досудового розслідування», - розповіла нам речник столичної міліції Ольга Білик.
     
    Також за її словами, на найближчий час у зоопарку призначена ревізія Держфінінспекції (колишнє КРУ, - ред.). «Кримінальне провадження розпочато за фактом на основі оперативної інформації. Опитано керівний склад зоопарку», - каже Білик.
     
    Як повідомляли «Коментарі», в листопаді 2011 року міліція порушила кримінальну справу за фактом жорстокого поводження з тваринами в київському зоопарку. У 2011 році в звіринці загинуло 115 тварин, роком раніше - 187. У грудні 2011 року Верховна Рада планувала створити комісію з розслідування причин частої загибелі тварин у Київському зоопарку.
     
    У червні 2012 року ревізія в Київському зоопарку виявила фінансові порушення на суму близько 5 млн грн в період з 1 жовтня 2010 по 31 грудня 2011 року.
     
    15 жовтня 2010 син екс-міністра Кабінету Міністрів України Анатолія Толстоухова Олексій був призначений на посаду директора «Київського зоопарку». 25 вересня 2012 стало відомо, що гендиректор КП «Київський зоопарк» Олексій Толстоухов звільнений з посади. На його місце призначений Євген Кирилюк, який з 1998-го по 2006 рік вже обіймав посаду керівника Київського зоопарку, а до призначення директором зоопарку до недавнього часу очолював Київський психоневрологічний інтернат.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.