• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Сколько все-таки будет стоить проезд в киевском метро
    Опубликовано: 2013-11-02 01:33:00
    Київська міськдержадміністрація шукає можливість збереження на нинішньому рівні вартості проїзду в метрополітені, або, якщо підвищувати її, то небагато. І вже точно мова не йде про 5 грн. за поїздку. На цьому наголосив голова КМДА Олександр Попов, - повідомляє «Укрінформу».
     
    «Ні, не буде коштувати п'ять гривень. Ми хочемо відпрацювати такий підхід, щоб залишити тариф на проїзд на існуючому рівні. Може, з невеликим відхиленням від сьогоднішньої ціни», - зазначив Олександр Попов.
     
    Як показують розрахунки, ціна на деякі види поїздок може навіть знизитися, підкреслив голова КМДА.
     
    «Може знизитися вартість проїзного квитка, купленого на великий термін», - сказав градоначальник, пояснивши, що при вимушеному зростанні вартості разового проїзду це буде хорошим стимулом.
     
    Олександр Попов вважає, що, якщо людина живе і працює в Києві, то їй буде вигідно купити проїзний на квартал, півроку або рік.
     
    «Таким чином ми захищаємо киян, а з іншого боку - збільшуємо доходи метро за рахунок одноразового проїзду», - пояснив він можливу формулу.
     
    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з нового року у столиці може змінитися система оплати проїзду в метро і наземному громадському транспорті. Відповідний проект з новою тарифікацією на розгляді в Кабміні.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.