• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве назревает новый строительный скандал
    Опубликовано: 2013-11-04 08:43:48

    КМДА переклала відповідальність за будівництво на вул. П.Мирного, 22 на Київраду, яка не підтримала скасування рішення про виділення земельної ділянки для будівництва адміністративно-господарської будівлі. А також висловила жаль, що через прийнятий у 2011 році Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», органи місцевого самоврядування та місцеві органи виконавчої влади значно обмежені у праві впливати на містобудівну ситуацію.

    Таку відповідь отримав народний депутат України Олександр Бригинець на своє звернення до КМДА щодо будівництва, яке ведеться впритул до будівлі гімназії № 109 імені Тараса Шевченка, стара будівля якої може не витримати вібрації від забивання свай.

    У КМДА спокійно повідомляють, що згадані будівельні роботи розпочаті відповідно до декларації про початок будівельних робіт від 28.03.2013, зареєстрованої Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у місті Києві.

    «Тобто, київська адміністрація розписалася у своїй бездіяльності, хоча насправді О. Попов несе повну відповідальність за все, що відбувається у Києві. І не тільки тому, що він голова КМДА, але й тому, що він контролює більшість у Київраді, яка могла б скасувати згадане рішення. Крім того, саме його політична сила у ВРУ прийняла Закон «Про регулювання містобудівної діяльності», і саме Президент наклав вето на Закон, який давав шанс врятувати цей та багато інших об’єктів від руйнування через ненависні киянам будівництва поруч. Тому О. Попов несе відповідальність за це будівництво і за посадою, і за партійною належністю, і тому він повинен врегулювати цю ситуацію», - вважає О.Бригинець.
     
    Як повідомлялося, у 2012 році цю територію огородили нібито для реконструкції аварійної будівлі, але замість реконструкції просто доруйнували старий будинок. Тоді мешканці прилеглих будинків вийшли на вулицю, зібрали підписи, здійняли галас, і домоглися того, що міські чиновники призупинили будівництво. Але у вересні скандальний будівельний майданчик на Панаса Мирного, 22 був розширений за рахунок прилеглої зеленої зони. Її спочатку огородили, приєднали до будмайданчика, і протягом кількох днів знищили дерева та кущі.

     

    «Якщо О. Попов визнає, що у нього немає повноважень, щоб врятувати школу - це аморально. Морально було б скласти повноваження, як це роблять інші відповідальні чиновники, коли вони не можуть впливати на ситуацію. Якби О. Попов задля порятунку школи подав у відставку - це точно врятувало б школу», - переконаний О.Бригинець.

     

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.