• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Трагическая смерть молодого парня в Киеве
    Опубликовано: 2013-11-15 00:09:00
    Страшну звістку 8 листопада отримала від правоохоронних органів  жителька Хуста Мілана Василівна Тимчук -- у Києві трагічно загинув її 35-річний син Денис.
     
    Будучи активною людиною, Денис успішно  працював в м. Києві як приватний підприємець. В орендованому приміщенні ринку «Оболонь» торгував рибними аксесуарами. І це закономірно, адже рибалка була його хоббі. За неї він і віддав своє життя.
     
    6 листопада на одному з озер київської Оболоні  перехожі знайшли його бездиханне тіло. Наразі слідчим відділенням  Оболонського  РУГУ МВС у м. Києві ведеться розслідування кримінальної справи за фактом  навмисного вбивства.
     
    Мілана Василівна, розуміючи складність та навіть безвихідність ситуації, в якій опинилась, за допомогою в Києві  звернулась до Голови  «Товариства Закарпатців  в м. Києві» Василя Лазоришинця. Земляки не відмовили. Відразу для вирішення всіх питань були підключені відповідальні особи секцій Товариства, як то юридичної та соціально-побутової. Це необхідно було для вирішення питань судово-медичної експертизи, оформлення документів цивільного стану,  майнових, фінансових, побутових та  просто життєвих  питань. Усе це київські закарпатці взяли на себе.
     
    Вдячність у подібних ситуаціях безмежна. Земляки як рідні люди -- розділили горе. Воно не стало меншим для мами, дітей, дружини. Проте його легше пережити, відчуваючи співчуття та дієву участь небайдужих людей.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.