• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Новые подробности «извращенного» убийства в Киеве
    Опубликовано: 2013-11-18 01:37:07

    До міліції зателефонував молодий чоловік і сказав, що він вийшов в магазин за покупками, а коли через дві години повернувся додому, то знайшов в кімнаті свого друга мертвим.

    На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Подільського управління міліції. Під час огляду квартири експерти-криміналісти знайшли кухонний ніж зі слідами крові та чіткими відбитками пальців. Також оперативники встановили, що з квартири зникли цінні речі: золоті прикраси, планшет, мобільні телефони. На розшук та затримання особи, яка скоїла вбивство, було орієнтовано наряди органів та підрозділів київської міліції, а також прикордонні війська України.

    Володіючи оперативною інформацією про особу, яка вчинила злочин, оперативники використали всі можливі засоби щоб встановити місце перебування підозрюваного та адресу його помешкання. Оперативно-розшукові заходи, проведені працівниками відділу карного розшуку Подільського управління міліції, допомогли розкрити цей злочин протягом одного дня. В ході реалізації ретельно спланованої оперативної комбінації злочинця було затримано біля під’їзду будинку, в якому він переховувався, і доставлено до Подільського районного управління міліції.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що затриманому 25 років, він громадянин Росії, раніше судимий за майнові злочини, нещодавно відбував покарання. Після звільнення приїхав до Києва. Основною метою його приїзду до столиці України було бажання винайти спосіб отримання «легких грошей».
    Для досягнення цієї мети він розмістив в Інтернеті оголошення про надання інтимних послуг чоловікам. За номером, вказаним в об’яві, зателефонував 45-річний чоловік, який домовився про зустріч з молодим хлопцем в своїй квартирі. Молодого друга, з яким вони постійно жили разом, замовник сексуальних розваг відправив до магазину.

    Коли молодий чоловік зайшов до квартири свого клієнта, то з першого погляду йому стало зрозуміло, що тут він зможе без особливих перешкод взяти те, за чим прийшов. Адже єдиною метою цієї зустрічі для нього було пограбування клієнта. Чоловік був набагато старший за нього і тому здався зловмиснику легкою здобиччю. Хлопець приставив до горла хазяїна квартири ніж. При цьому був абсолютно впевнений, що жертва злякається і добровільно віддасть все, що він буде вимагати. Вбивати не збирався. Але все пішло зовсім не так, як планував зловмисник. Чоловік, захищаючись, раптово схопив вазу, що стояла поруч, і вдарив нею нападника по голові. Від несподіванки та болю хлопець почав бити свою жертву ножем. Три удари для хазяїна квартири стали смертельними. В цій історії дивно те, що після вбивства молодий чоловік не втік. Спочатку холоднокровно зібрав все цінне, що було в квартирі. І тільки після цього викликав таксі, щоб їхати додому.

    Після затримання підозрюваний у скоєному повністю зізнався і погодився співпрацювати зі слідством.
    Слідчим відділом Подільського управління міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального Кодексу України – «Умисне вбивство».

     

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.