• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Торговлю людьми под Киевом возглавляла хрупкая женщина
    Опубликовано: 2013-11-21 07:03:00
    Співробітники Служби безпеки України викрили та припинили протиправну діяльність злочинної групи, яка вербувала громадянок України та вивозила їх за кордон для сексуальної експлуатації.
     
    Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр ГУ СБУ у м.Києві та Київській області.
     
    Організатор угруповання — 41-річна уродженка м. Біла Церква, яка мешкає у столиці, залучила до протиправної діяльності двох жінок з Дніпропетровщини та Києва. Крім цього, зловмисниці мали ще п’ятьох спільниць з різних регіонів України, котрі підшукували молодих дівчат привабливої зовнішності та пропонували вигідне працевлаштування за кордоном.
     
    Правопорушниці мали чітко розподілені функціональні обов’язки: одні відповідали за отримання для завербованих “жертв” необхідних виїзних документів та віз, до яких вносили завідомо неправдиві дані. Інші — організовували відверті жіночі фотосесії та розміщували зображення на іноземних інтернет-сайтах. Крім цього, за кордоном дівчат забезпечували проживанням у готелях. За домовленістю з організаторкою злочинної схеми, дівчата перераховували їй половину свого заробітку через міжнародну електронну систему платежів.
     
    У жовтні ц.р. у зоні митного контролю міжнародного аеропорту “Бориспіль” співробітники СБУ затримали чергову групу — трьох громадянок України віком від 20-ти до 30-ти років, які вирушали до однієї з країн Західної Європи.
     
    За декілька днів правоохоронці затримали й організаторку угруповання разом з її спільницями за місцем їхнього проживання у Києві та Кривому Розі.
     
    За попередньою інформацією за півтора року правопорушницям вдалося незаконно переправили за кордон понад 60 українських молодих жінок.
     
    28 жовтня ц.р. органами міліції усім учасницям злочинного угруповання оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України.
     
    30 жовтня ц.р. Шевченківським районним судом м. Києва організатору обрано запобіжний захід — тримання під вартою, троє її спільниць перебувають на підписці про невиїзд.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.