• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • «Охота на привидения»: на киевские улицы вышли оперативники
    Опубликовано: 2013-11-28 23:49:00

    Вчора о 6:50 до чергової частини Солом’янського РУ ГУМВС України в місті Києві по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що у дворі одного з будинків на Червонозоряному проспекті горять автомобілі. За викликом було направлено слідчо-оперативну групу та екіпаж ДАІ.

    На місці події працівники міліції з’ясували, що обгоріло кілька автомобілів місцевих мешканців, які вони припаркували на подвір’ї напередодні ввечері, а ранком, коли прокинулись, побачили пожежників та свої машини обгорілими. За показами свідків, які були опитані на місці, вони бачили лише саму пожежу. Власники двох пошкоджених авто написали до райуправління заяви.

    За попереднім актом ДСНС України, пожежа, ймовірно, сталася внаслідок занесення стороннього джерела до одного з автомобілів. Наразі проводиться експертиза, після якої працівники ДСНС нададуть до міліції офіційний висновок.

    Подія зареєстрована в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Кримінальне провадження відрито за статтею 194 КК України.

    На цей час слідчим відділом райуправління надані доручення оперативним підрозділам, згідно яких дільничні інспектори міліції та працівники карного розшуку опитують мешканців сусідніх з місцем події будинків, розшукують свідків події, збирають інформацію щодо можливих зловмисників.

    Шановні громадяни! Якщо ви маєте інформацію щодо цієї події, просимо телефонувати до Солом’янського райуправління за номером 275-33-00 або 102. Щиро вдячні за допомогу.

    За повідомленням столичної ДСНС, 27 листопада о 6:49 очевидець повідомив Службу порятунку «101» про загоряння автівок у дворі 20-поверхового житлового будинку по просп. Червонозоряний, 6.

    Відразу після надходження повідомлення, на місце події виїхали солом'янські рятувальники. По їх прибуттю вогонь охопив 3 автомобілі: Hyundai Tucson, Mitsubishi Lancer, Toyota Solare.

    Завдяки професійним діям рятувальників о 07:02 загоряння автомобілів було ліквідовано.

    Внаслідок пожежі в позашляховику Hyundai Tucson пошкоджено моторний відсік, багажне відділення, лакофарбове покриття, 2 колеса. Також вогнем пошкоджено легковики Mitsubishi Lancer та Toyota Solare.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.