• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Караоке-бар в жилом доме: киевляне не могут спать
    Опубликовано: 2013-11-29 04:33:00

    В українських підвалах часто незаконно відкривають магазини, спорт-клуби та спа-салони. Підвальні приміщення багатоповерхівок використовують не за призначенням.

    Яких збитків через це зазнають мешканці будинків, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

    Пенсіонерка Марія Михайлівна з Києва скаржиться, що в підвалі її будинку відкрили караоке-бар "Машини без кінця в'їжджають, виїжджають. Крики заважають, запахи такі йдуть звідти", - говорить киянка. Хто дозволив відкрити заклад, мешканцям будинку невідомо. "Нас ніхто не питав нічого", - говорять люди. Не питали й громадян інших будинків. У підвалах відкривають магазини, спа-салони та кабінети юридичних консультацій. А от підвал іншої столичної багатоповерхівки використовують за призначенням - тут проходять комунікації. "Ця каналізація постійно рве, весь підвал затоплений, ось цей сморід стоїть, комарі, він постійно топиться", - говорить місцевий житель. Будинок стоїть на воді місяцями. Саме тому робити ремонт у своїй квартирі, що на першому поверсі, киянин Василь Набережний не поспішає.

    За словами експертів, підвали, в яких облаштовують кафе та спа-салони, експлуатують незаконно, адже немає згоди співвласників будинків. "Допоміжні приміщення, до яких відносяться саме підвальні приміщення, належать на праві спільної власності усім власникам квартир в даному конкретному будинку, якщо ці квартири цими власниками приватизовані", - повідомив адвокат, керуючий практики антимонопольного та антиконкурентного законодавства Костянтин Глоба.

    Якщо ж в підвальному приміщенні будинку прописалися незаконно, наприклад, фітнес-клуби чи, то експерт рекомендує звернути на це увагу експлуатуючої організації та міліції. Водночас, юрист пояснив, що якщо житель будинку хоче взяти під використання метри підвалу, то обов'язково має отримати дозволи інших мешканців. Що стосується ремонту підвалу, то юрист радить звертатися до ЖКГ, а якщо не допоможе, то до прокуратури. Раніше повідомлялося, що у Криму вирубують 200-річний Місхорський парк заради котеджів та кафе.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.