• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Шокирующий вердикт киевскому убийце матери и дочки: новые подробности
    Опубликовано: 2013-12-07 08:33:31

    Ульяновський районний суд Кіровоградської області засудив до 5 років 28-річного водія, з вини якого загинула мати і двомісячна дитина. Досудовим розслідуванням встановлено, що підсудний автомобілем Dodge Charger обганяв "ВАЗ" й допустив зіткнення.

    Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 травня цього року на трасі "Київ-Одеса". Водій-киянин на іномарці їхав зі швидкістю близько 185 км/год. Під час обгону зачепив "Жигулі", в якій їхала сім'я.

    "Від удару машина кіровоградців стала некерованою, врізалася в металевий відбійник та загорілася. В салоні перебували четверо людей, 38-річний водій, його дружина та двоє малолітніх дітей. Мати з немовлям загинули на місці. Батько з дворічною донькою у важкому стані були госпіталізовані", - розповіла Наталія Алєксєєнко з обласної прокуратури Кіровоградщини.

    Водія іномарки визнали винним за ч. 3 ст. 286 КК України та призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки.

    "Прокурор для винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди у суді наполягав на суворішій мірі покарання, а саме на восьми роках позбавлення волі. Тому державним обвинувачем готується апеляційна скарга щодо м'якості призначеного покарання", - зазначила Алєксєєнко.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.