• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Шок: в Киеве продают трупы
    Опубликовано: 2013-12-08 08:03:20

    З моргу однієї зі столичних лікарень Шевченківського району хотіли викрасти труп. Про це повідомив працівник медустанови. За словами анонімного джерела, вчора, в районі 12 годин, до моргу підійшли двоє невідомих чоловіків, які запропонували санітарам 2 тисячі доларів за видачу їм будь-якого трупа, розкриття якого ще не було вироблено. Джерело повідомило, що про це йому повідомили самі санітари, – інформують «Економічні ізвестія».

    «Мужики навідріз відмовилися від грошей і послали покупців куди подалі. Адже це кримінальний злочин», – сказав працівник медустанови. Проте сьогодні вранці, приблизно об 11.00, була здійснена спроба роздобути труп молодої дівчини, 2001 року народження, за підробленими документами.

    «Враховуючи вчорашній інцидент, про який миттєво дізналося керівництво лікарні, була дана команда дуже уважно перевіряти документи на видачу трупів. Коли в районі 11 години ранку в приміщення моргу зайшов чоловік, приблизно 45-річного віку, і попросив видати труп для поховання, працівники моргу запідозрили недобре. Чоловік відмовився надати свій паспорт та паспорт померлої дівчини, що є обов’язковою процедурою, пояснивши тим, що забув документи вдома у стані шоку від смерті рідної людини.

    Крім того, чоловік не надав довідку головного лікаря, яка б задовольняла відмова родичів від проведення розтину і свідоцтво про смерть. Коли ж завідувач моргом пішов дзвонити головлікаря, чоловік розвернувся і втік», – говорить джерело.

    Він додав також, що завідувач моргом повідомляти в міліцію про інцидент не став. Джерело не зміг відповісти на питання – чи могла спроба викрадення трупа бути пов’язана з підготовкою політичної провокації на Майдані Незалежності, однак запевнив, що за всі роки, які він працює в даному закладі, спроб отримати тіло померлого за підробленими документами жодного разу не було.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.