• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Скандал на стройке в Киеве превратился в потасовку
    Опубликовано: 2013-12-18 02:03:00

    Кияни з вулиці Артема не дали забудовнику встановити паркан біля свого будинку та забрати у них і без того невелику прибудинкову територію. Про це повідомляють місцеві мешканці.

    Зранку невідомі завезли на подвір'я будинку № 79 по вулиці Артема металевий паркан. Частина молодиків в яскравих жилетах, які, зазвичай, носять комунальники, оточили прибудинкову територію, а інші почали вигружати конструкції. Усього молодиків було близько 70-ти.

    Кияна Ганна розповідає: "Важко було не визирнути з вікна, коли тут такій гуркіт. Звичайно, ми вибігли, викликали міліцію". До того часу, чоловіки вже почали встановлювати паркан. Цікаво, що як тільки приїхала міліція, вони одразу зняли жилети та заховали обличчя шарфами. На наше питання: "Хто вони та чиї інтереси представляють, хто дав їм дозвіл та вказівку на встановлення паркану" - хлопці віджартовувались, мовляв, нічого не знаємо, нікого не бачили, обличчя закриваємо, бо холодно. "Люди злякались ще й тому, бо там наші гаражі, доступ до яких був заблокований", - говорить дівчина.

    До приїзду на місце події міліції, молодики не гребували застосовувати силу, і грубо відштовхували мешканців, які намагались завадити їм.

    За словами жителів, на прибудинковій території хочуть будувати нову багатоповерхівку. Людей турбує навіть не стільки питання незручностей та відстності місця для такого будівництва, скільки питання власної безпеки. Кажуть, їхній будинок 1957-го року і так тріщить, якщо ж поряд збудувати інший - то, скоріш за все, біда трапиться з обома.

    Згідно із відомостями з Кадастрового плану, спірна ділянка знаходиться в оренді у фірми Паладін-Інвест. Керує нею Цинковська О.В.

    Наразі мешканці написали заяви до міліції та звернулись за допомогою до правозахисників і політиків. Тим часом, паркан з подвір'я прибрали, але дехто з людей каже, що нібито вже у п'ятницю його спробують встановити знову.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.