• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Очередное «минирование» центра в Киеве
    Опубликовано: 2013-12-19 06:33:00

    Міліціонери затримали жителя Буковини, який повідомив, що через тиждень буде заміновано Майдан Незалежності у Києві.

    Як повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області, інформацію про замінування внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань із правовою кваліфікацією ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками). Максимальна санкція цієї статті – до 6-ми років позбавлення волі. Окрім цього, повідомлення направили до МВС.

    Через добу правоохоронці вирахували 23-річного жителя селища Кострижівка Заставницького району Чернівецької області. За даними міліції, молодик пояснив, що повідомлення про замінування Майдану є неправдивим, він лише хотів перевірити готовність міліції до реагування на такі ситуації.

    Нагадаємо, 9 грудня, за інформацією МВС, двічі повідомляли про «замінування» станцій метро «Хрещатик» і «Майдан Незалежності» і один раз про «замінування» станції метро «Театральна». Всі повідомлення виявлялися неправдивими.

    А 11 грудня до міліції надійшло повідомлення про замінування Міжнародного аеропорту «Бориспіль», аеропорту «Жуляни», Центрального та Південного залізничних вокзалів Києва. У цьому випадку «мінером» виявився 34-річний мешканець Києва.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.