• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Под Киевом кровавая разборка закончилась смертью
    Опубликовано: 2013-12-30 07:01:30

    Днями близько п’ятої години ранку до чергової частини Кагарлицького райвідділу міліції зателефонував житель села Стайки та повідомив про виявлення біля свого подвір’я 34-річного односельчанина з численними ножовими пораненнями, який просить про допомогу.

    На виклик виїхала слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції, який перший прибув на місце події. Він з’ясував, що все сталося у сусідньому будинку, куди постраждалий прийшов на запрошення господаря разом зі своїми товаришами з Обухівського району.

    За вказаною адресою правоохоронець виявив 38-річного господаря з численними пораненнями, від яких бідолашний помер одразу.

    Крім цього, там знаходився один з гостей, який і розповів всі обставини трагедії. Вчотирьох за келихом оковитої чоловіки святкували зустріч. Раптом між ними виникла сварка, під час якої його земляк схватив ножа та завдав тяжкі тілесні ушкодження другу та власнику будинку. Збагнувши, що скоїв злочин, душогуб втік у невідомому напрямку.

    Дільничний одразу почав відпрацьовувати прилеглу територію. В кінці двору він помітив чоловіка, схожого за прикметами на правопорушника та кинувся за ним. Побачивши працівника міліції, 30-річний втікач зізнався у скоєному.

    Наразі поранений чоловік знаходиться у лікарні у тяжкому стані. Медики борються за його життя. Підозрюваного, який до речі раніше вже був засуджений за крадіжку, затримано згідно ст. 208 КПК України.

    За даним фактом слідчим відділом Кагарлицького райвідділу міліції відкрито кримінальне впровадження ч.1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Київській області.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.