• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Происшествия на киевских дорогах: пугающая сводка
    Опубликовано: 2013-12-31 08:43:00

    За 28-29 грудня співробітники столичної ДАІ виявили 1319 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 384 відхилення від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 93 водії.

     За вихідні в столиці зареєстровано 10 ДТП, в яких 12 осіб отримали травми. Державтоінспекція міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо. У зв’язку з цим, закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

    Державтоінспекція нагадує, що в столиці тривають зимові шкільні канікули. Здійснюючи поїздки на автомобілях не забувайте, що діти потребують додаткового захисту. Перевозьте дітей в автокріслах та користуйтесь пасками безпеки.

    Також у групу ризику потрапляють і пішоходи-підлітки. Діти нерідко влаштовують небезпечні зимові ігри: спускаються на візках з гірок і виїжджають на дорогу. Батьки повинні пояснити дітям небезпеку таких розваг. Необхідно також нагадати елементарні правила поведінки на дорозі. Крім того, аби бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди, столична Державтоінспекція радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

    У вихідні дні інспектори ДАІ в Дніпровському районі затримали чоловіка за шахрайство. В цьому ж районі співробітники Державтоінспекції затримали громадянина, який викрав гроші у іншої особи. У Голосіївському районі столиці інспектори ДАІ затримали водія «ВАЗ 2108» у якого виявлено підроблене посвідчення водія. Крім того, інспектори ДАІ столиці затримали сім осіб за перевезення та продаж ялинок без необхідних документів. Також в столиці співробітники Державтоінспекції затримали шість водіїв, які перевозили вантажі без відповідних документів. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

    За вихідні дні в столиці зареєстровано два факти незаконного заволодіння транспортними засобами: так, у Голосіївському районі невідомі викрали «TOYOTA LAND CRUISER», чорного кольору, н.з. АІ6236СН, 2007 року випуску. В Шевченківському районі столиці викрали білий «MERCEDES-BENZ 207», н.з. 07273КВ, 1987 року випуску. Прийнято міри розшуку. В цей же час, під час несення служби інспектори Солом’янського ВДАІ виявили чоловіка, який нещодавно напав на іншого громадянина та заволодів його автомобілем «Scoda Octavia». Для з’ясування обставин, затриманого доправили до Солом’янського рай управління міліції.

    Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.