• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Киевский отель забросали дымовыми шашками
    Опубликовано: 2014-01-03 06:03:00

    Столична міліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства з боку учасників факельної ходи біля одного зі столичних готелів 1 січня.

    Про це інформує Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

    "Слідчим відділом Шевченківського райуправління було розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України – «Хуліганство»", - йдеться у повідомленні.

    Як поінформували у київській міліції, у середу ввечері до міліції Шевченківського району Києва звернулася жінка, яка повідомила, що в приміщення одного із готелів у центральній частині Києва кинули предмет, схожий на димову шашку. Коли правоохоронці прибули на місце події, до них із заявою звернувся також спеціаліст служби безпеки готелю. "Чоловік повідомив, що близько 19.00 на бульварі Шевченка невідома особа із числа учасників факельної ходи кинула у приміщення готелю предмет, схожий на димову шашку", - зазначили у відомстві.

    Правоохоронці провели огляд місця події та опитали свідків.

    Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України – «Хуліганство». Ведеться досудове розслідування.

    Тим часом Всеукраїнське об'єднання "Свобода" назвало провокацією інцидент, який виник біля готелю "Прем'єр Палас" під час ходи з нагоди 105-ї річниці від дня народження лідера ОУН Степана Бандери, та повідомило про виключення у цьому зв'язку зі своїх лав двох членів організації.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.